Over de Salon

De kappershoek is een ruim opgezette salon in een klein winkelcentrum te Rhenen.
Voor de deur is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor uw auto, en ook uw fiets staat veilig gestald voor onze deur.
Voor de Make-up werken wij met producten van Make-up studio, waar ook het merk Tyro onderdeel van is voor het verzorgen van gezicht en lichaam. De haarproducten die wij gebruiken zijn van het gerenomeerde merk Wella en sinds julie 2015 hebben wij ons gespeciliceerd in haarverzorging van het merk L'anza healing haircare.Visagie

Wij zijn gespecialiseerd in visagie. Door het volgen van workshops blijven wij op de hoogte van de laatste trends. Wij verzorgen dus niet alleen het kapsel voor je trouwdag, maar ook de bruidsmake-up. en natuurlijk ook voor elke andere gelegenheid, voor een feestje of zomaar. Zo heb je alles onder één dak, en kunnen wij alles op elkaar afstemmen. Voor de Make-up werken wij met producten van Make-up studio, waar ook het merk Tyro onderdeel van is voor het verzorgen van gezicht en lichaam. Verder is Betsie een ervaren en gediplomeerd visagist.

 

 

 

 

Lekkere koffie
Bij uw ontvangst in onze salon krijgt u uiteraard een heerlijke kop koffie of thee aangeboden. Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij ons in de salon.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: